Kampioen Leicester City in Milik geïnteresseerd

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Diverse clubs, waaronder Internazionale Milan, Lazio Roma en Sevilla, hebben in de afgelopen periode hun interesse in Arkadiusz Milik reeds getoond. Nu kan de naam van de nieuwe Engelse kampioen, Leicester City, aan dit lijstje worden toegevoegd.

Przegląd Sportowy, de oudste en enige dagelijkse sportkrant in Polen, meldt dat Leicester City reeds in 2014 in Milik was geïnteresseerd. De transfer van Bayer Leverkusen ging niet door omdat Milik alleen op het hoogste niveau, de Premier League, wilde voetballen. De trainer van Leicester City, de Italiaan Claudio Ranieri, blijkt blijkbaar een fan van de 22-jarige Milik te zijn. En heeft de clubleiding opdracht gegeven te onderzoeken of de koop van de Poolse spits financieel mogelijk is. Naar verluidt vraagt Ajax tussen de tien en twaalf miljoen voor haar topscorer. De spelersmakelaar van Milik vroeg recentelijk een jaarsalaris van 3 miljoen Euro aan Inter Milan.

Przegląd Sportowy spreekt de verwachting uit dat de transfer pas na het EK in Frankrijk rondkomt. Onduidelijk is welk bedrag met de eventuele transfer gemoeid zal zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/05/06/kampioen-leicester-city-milik-geinteresseerd/