PEC met Ajacieden tegen PSV: “Gaan voor de winst”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

PEC Zwolle speelt aanstaande zondag thuis tegen PSV. Trainer Ron Jans vertelt aan Voetbal International dat zijn ploeg vol voor de winst gaat. Bij PEC spelen ook de oud-Ajacieden Van der Hart, Bouy en El Hasnaoui en de Ajax-huurlingen Becker en Menig. Zij zouden hun voormalige club een steun in de rug kunnen geven mocht Ajax falen in Doetinchem.

“We gaan zoals altijd spelen voor de winst”, zegt de 57-jarige succescoach van de Zwolse formatie. “De afgelopen jaren hebben we het doorgaans goed gedaan tegen PSV, dat biedt vertrouwen. Bovendien zijn we bezig aan een geweldige serie in eigen stadion, dat zondag stijf uitverkocht is. Ik verheug me enorm.” Zwolle speelt echt nog ergens voor en dat zal aan de inzet van de Zwollenaren te merken zijn, aldus Jans. “We hebben eruit gehaald wat erin zit, misschien nog wel meer. NEC, Heracles Almelo én PEC zijn de drie ploegen die dit seizoen boven verwachting presteren. En toch: als we de play-offs niet halen, blijven we achter met het gevoel dat we het hebben laten glippen. Tegen Excelsior (2-2, red.) hadden we het kunnen afmaken, en zo zijn er meer gemiste kansen geweest.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/05/04/pec-met-ajacieden-tegen-psv-gaan-voor-de-winst/