Milik: “Dit was een zeer belangrijke overwinning”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Arek Milik was woensdag weer van grote waarde voor Ajax. De spits scoorde tegen Heerenveen zijn 20e en 21e doelpunt van het seizoen en is blij met de 2-0-zege. “Dit was een zeer belangrijke overwinning. Ongelofelijk belangrijk met nog twee wedstrijden te gaan. We hebben vandaag gewonnen en kregen veel kansen. Normaal gesproken moet je er nog één of twee maken, maar we zijn blij met de zege. Want die is nu erg belangrijk”, laat Milik in gesprek met Ajax TV weten.

De topscorer van Ajax scoorde zijn eerste doelpunt van de avond vanaf elf meter. “Ik heb vertrouwen als de bal op de stip ligt. Ik weet dat ik dan kan scoren. Dat is super. We hebben een goed team en hebben zelfvertrouwen. We hebben alles, maar we moeten nog twee keer winnen. Dat is nu het belangrijkst.”

Ook Davy Klaassen is blij met de 2-0 overwinning op Heerenveen. De aanvoerder van Ajax beseft dat de Amsterdammers weer een belangrijke stap hebben gezet. “We moeten nog twee keer winnen en dan is de schaal waarschijnlijk voor ons. Er overheerst na afloop toch een heel blij gevoel. We zijn eigenlijk geen moment in de problemen geweest en het was gewoon een goede overwinning.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/milik-dit-was-een-zeer-belangrijke-overwinning/