Gerbrands 'leeft mee' met gevoel dat bij Utrecht overheerst

Bron: www.ajaxlife.nl

Gerbrands was op dit moment al druk aan het 'meeleven'. © Pro Shots

Sinds 14.15 uur zondagmiddag is zo'n beetje het halve land in een meltdown verzeild geraakt. Het lijkt erop dat de golf van ontzetting zich via de A2 langs Utrecht een weg heeft gebaand naar Eindhoven. Toon Gerbrands bijvoorbeeld 'leeft mee' met de FC en de supporters.

Wat er is aan de hand? Nou, Danny Makkelie is een beetje de gebeten hond bij de gemiddelde voetballiefhebber. De scheids gaf Ajax in de slotfase van de wedstrijd tegen FC Utrecht een strafschop, waaruit ook nog eens de 2-2 viel.

Enige probleem: er werd niet echt een overtreding gemaakt op 'slachtoffer' Arek Milik, al pakte Willem Janssen het met zijn tackle ook allemaal niet heel handig aan. Maar goed, de bal ging op de stip en sindsdien dansen de poppen.

“Tja, laat ik het zo omschrijven: ik leef mee met het gevoel dat er nu bij FC Utrecht overheerst,” twitterde Gerbrands. Gerbrands is toevallig de baas bij PSV. PSV is toevallig met Ajax verwikkeld in een spannende titelrace en blijft toevallig tweede. Dankzij Makkelie. Euhm.. Dankzij Ajax!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19644

Gegevens