LIVE 14.30u | FC Volendam B1 - Ajax B1 (0-1)

Ook deze zaterdag komt er weer Ajax-jeugd in actie. Hieronder kunt u zien welke teams in actie komen; via ons Twitter-account kunt u live de wedstrijden volgen.

12.00 uur: Ajax A2 – FC Volendam A1 1-5Ajax A2 is na negentig minuten voetballen met het schaamrood op de kaken van het veld afgestapt na een 1-5 nederlaag. De jonge Amsterdammers begonnen niet onverdienstelijk aan het duel, maar na een halfuur stond het toch 0-1. Dit was tevens de ruststand. Ajax zakte terug na het goede begin en wist nauwelijks kansen te verzorgen.

Ondanks alle goede bedoelingen in de tweede helft, stond het na een uur spelen plotseling 0-3. De van een blessure teruggekeerde Darren Sidoel viel zeer onfortuinlijk in, want direct nadat hij erin kwam, legde hij de bal in het verkeerde netje. Daarna ging het snel. Een kwartier later stond het 0-5; Ajax was nergens te bekennen.

Ramiz Zerrouki kreeg tussendoor nog een kans op de eretreffer, maar ook dat leek lange tijd niet te lukken. Tot de slotminuut. Reda Boultam scoorde namelijk nog een prachtig doelpunt vanaf een meter of dertig.