A2 verliest nipt bij rentree El Idrissi

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A2 heeft vrijdag nipt verloren op bezoek bij ADO Den Haag A1. Het duel eindigde in 1-0. In de openingsfase waren de beste kansen voor de Hagenaars, waarna Zian Flemming wat terugdeed namens Ajax A2. De Ajacied knalde de bal vol op de paal. Hierop volgden weer wat kansen voor ADO Den Haag A1, maar gescoord werd er niet voor de rust.

Na de rust was de eerste grote kans voor Ajax A2. Reda Boultam kwam vrij voor het doel, maar de aanvaller schoot hoog over. Kort daarna werd Boultam vervangen door Adham El Idrissi. Laatstgenoemde keerde terug na maandenlang blessureleed. Er volgden nog wat kansjes voor Ajax A2, maar in de slotfase was het toch ADO Den Haag A1 dat scoorde: 1-0.

Scoreverloop:88' Nnb.

Opstelling Ajax A2:Opstelling Ajax: Vd Sar; Blöte, Sandler, Leyder, Ooievaar (65' Ooievaar); Zerrouki (45' Benninga), Bay, Flemming; Kaars, Boultam (60' El Idrissi) en M. De Wit (70' Mettendaf).

Wissels: Bouman; Kurban, Benninga; Kiki en El Idrissi.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94940/a2-verliest-nipt-bij-rentree-el-idrissi