Bazoer: “Was makkelijk om “nee” te zeggen tegen Napoli”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Riechedly Bazoer staat veelvuldig in de belangstelling vanwege zijn spel. Daarom zocht 1900 Magazine de 19-jarige middenvelder van Ajax op. In het interview gaat Bazoer o.a. in op de vergelijking met Seedorf en de interesse van Napoli.

“Het is een hele eer om vergeleken te worden met hem”, zegt Bazoer over Clarence Seedorf, de voormalige middenvelder van o.a. Ajax, Real Madrid en AC Milan. “Hij heeft een mooie carrière gehad, denk ik. Ik mag hopen dat ik zoiets ook mag beleven. Maar ik vergelijk mezelf niet met hem. Met niemand. Ik zeg altijd: ik ben Bazoer en ik blijf Bazoer.” Ook komt de interesse van Napoli in de winterstop nog ter sprake. De Ajacied had naar eigen zeggen weinig moeite om dat af te wimpelen. “Ten eerste heb ik nog een contract tot 2020. En ik heb het hier naar m’n zin. Napoli heeft veel geboden voor mij, maar het was makkelijk om “nee” te zeggen. Ik wil mezelf nog verder ontwikkelen. En ik wil kampioen worden met Ajax. Daarna kijk ik wel verder.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/02/25/bazoer-was-makkelijk-om-nee-te-zeggen-tegen-napoli/