Leeuwenburgh succesvol geopereerd aan schouder

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Doelman Peter Leeuwenburgh is dinsdag succesvol geopereerd aan zijn rechterschouder, zo meldt Ajax op haar website. De doelman was dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht, maar keerde in de winterstop terug omdat hij maar weinig aan spelen toe kwam aan de Krommedijk.

Het was de bedoeling dat hij in de tweede seizoenshelft weer minuten zou gaan maken bij Jong Ajax, maar daar kwam het niet van. Kort na de winterstop kwam hij tijdens de training ongelukkig terecht en raakte daarbij geblesseerd. De klachten bleven aanhouden, waarna besloten werd om voor een operatie te kiezen. Naar verwachting zal de 21-jarige Leeuwenburgh dit seizoen niet meer in actie komen.

Een grote teleurstelling: “Het seizoen komt wederom vroegtijdig ten einde voor mij. Afgelopen seizoen had ik ook een schouderblessure. Dat was dezelfde schouder maar wel een andere soort kwetsuur. Ondanks deze tegenvaller ga ik er alles aan doen om zo spoedig mogelijk en sterker terug te keren op het veld”, zo vertelt hij op de website.

Het contract van Leeuwenburgh bij Ajax loopt nog tot medio 2018, de doelman heeft dus nog twee volle seizoenen om zich alsnog te bewijzen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/leeuwenburgh-succesvol-geopereerd-aan-schouder/