Gudelj: “Het is belangrijk dat we snel een goal maken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nemanja Gudelj blikt met AT5 vooruit op de wedstrijd Ajax – Excelsior en verwacht dat de Rotterdamse tegenstander verdedigend zal gaan spelen. “Ik denk dat zij de ‘park the bus’-tactiek gaan hanteren. Voor ons is het dus belangrijk dat we een snelle goal gaan maken. Als dat lukt kunnen we, hopelijk, een mooie score tegemoetzien. Dat zal dé manier zijn om de ‘Rotterdamse bus’ weg te slepen”, vertelt Gudelj in gesprek met AT5.

Frank de Boer is het met de middenvelder eens en ziet zijn ploeg het liefst vroeg in de wedstrijd scoren. “Ze hebben uit bij Vitesse en PSV ook een punt gepakt. Als ze gegroepeerd spelen, is het lastig om er bij hun doorheen te komen. Wij zullen dus heel geconcentreerd voor de dag moeten komen.”

De Boer komt zondag een oude bekende tegen: Fons Groenendijk. De huidige trainer van Excelsior was in het seizoen 2013-14 de trainer van Jong Ajax. “Ajax zal nog wel een beetje in zijn DNA zitten, maar dat zal bij hem niet het belangrijkste zijn. Ze zullen punten moeten sprokkelen”, liet De Boer vrijdag tijdens de persconferentie weten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/gudelj-het-is-belangrijk-dat-we-snel-een-goal-maken/