Jong Ajax slaat in blessuretijd toe tegen Helmond Sport

Bron: www.ajaxlife.nl

Jong Ajax wint en stijgt naar het linkerrijtje. © Pro Shots

We mogen wel stellen dat Jong Ajax het nieuwe kalenderjaar goed is begonnen. Er werden binnen vier dagen zes punten aan het totaal toegevoegd. De Jong Ajacieden waren vrijdag te sterk voor Achilles'29 en maakten maandag in blessuretijd de winnende 2-3 tegen Helmond Sport.

Het bijzondere is dat de ploeg van trainers Jaap Stam en Andries Ulderink bij het ingaan van de blessuretijd nog tegen een achterstand aankeek. De extra speeltijd werd optimaal benut, met het scoren van twee goals en veiligstellen van de drie punten.

Jong Ajax bracht niet de minste namen in het veld: Ricardo van Rhijn was van de partij, net als Mike van der Hoorn en Daley Sinkgraven. Het meespelen van Sinkgraven duurde helaas maar kort, aangezien hij nog voor rust alweer naar de kant moest met knieklachten.

Zakaria el Azzouzi toonde zijn waarde door twee doelpunten te maken. De spits aarzelde tot twee maal toe niet toen de bal voor zijn voeten rolde en haalde doeltreffend uit. Tussendoor maakte Steven Edwards een eigen doelpunt, waarmee de totale productie uitkwam op drie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19067