Bazoer: ‘Wil met Ajax kampioen worden en over drie jaar naar Barcelona’

Bron: ajaxfanzone.nl

Riechedly Bazoer is op dit moment misschien wel het grootste talent in de Eredivisie en laat wekelijks van zich spreken in het eerste elftal van Ajax. Dat zijn prestaties inmiddels ook over de grenzen zijn opgevallen mag duidelijk zijn en met name de droomclub van Bazoer heeft al voorzichtig interesse getoond in het 19-jarige talent.

‘Ik ben opgegroeid in een achterstandswijk in Zuilen. Na school voetbalde ik op een pleintje met mijn vrienden en broer Irchandly en kreeg van hem op mijn kloten als ik een duel verloor. Dat gevoel van toen neem ik nog steeds mee naar de wedstrijden. Ik weet nog wel dat Rodney Sneijder er ook vaak was en ik was toen best wel jaloers dat hij naar Ajax ging. Dat ik er nu speel is geweldig en als ik af en toe terugkeer naar dat pleintje vragen veel jongens hoe ik het allemaal voor elkaar heb gekregen en ik geef ze maar de tip om veel op het pleintje in Utrecht te blijven voetballen’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/15/bazoer-wil-met-ajax-kampioen-worden-en-over-drie-jaar-naar-barcelona/