Bazoer: “Donny heeft het twee wedstrijden goed ingevuld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Riechedly Bazoer maakte tegen sc Heerenveen na twee weken blessureleed zijn rentree. “Op dit moment heb ik nergens last van. Ik ben gewoon 100% fit en kan er weer tegenaan. Voor mijn gevoel had ik wel kunnen starten, maar dat is een keuze van de trainer en dat accepteer ik”, vertelt Bazoer aan AT5.

Ondanks het feit dat Bazoer weer in de selectie zat, verving Donny van de Beek hem op het middenveld. “Ik ken Donny vrij goed. Hij is een goede voetballer en dat heeft hij al meerdere malen in de jeugd laten zien. Hij heeft het twee wedstrijden goed ingevuld. Voor de wedstrijd was hij een beetje zenuwachtig. Hij vroeg hoe ik de eerste wedstrijd in de ArenA had ervaren. Ik zei dat spanning normaal is en als je de bal eenmaal hebt aangeraakt het weg gaat. Ik had gelijk, want hij heeft het goed ingevuld.”

Met de komst van Van de Beek heeft Bazoer er een nieuwe concurrent bij. “We hebben veel middenvelders en iedereen is een concurrent. Ik zeg altijd dat concurrenten goed zijn. Die houden je scherp. Ik ben blij dat ik zoveel concurrenten heb.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bazoer-donny-goed-ingevuld/