Heitinga: “Kunnen niet twee keer verliezen in de Kuip”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

John Heitinga maakte zaterdagavond voor het eerste sinds 2008 weer minuten in de Eredivisie. In de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC, mocht de 31-jarige verdediger in de 61e minuut invallen voor Nemanja Gudelj. Heitinga hoopt in de komende weken op meer speelminuten.

In de bekerwedstrijd tegen De Graafschap op 23 september, mocht Heitinga al zijn eerste minuten van dit seizoen maken. Tot gisteravond bleef het daar ook bij. “Ik heb even moeten wachten, het publiek heeft even moeten wachten, maar ik doe gewoon wat ik moet doen. Of we nou met 4-0 voorstaan of met 0-0 gelijk. We hopen natuurlijk op meer”, laat de Ajacied weten aan Amsterdam FM.

Heitinga, die tegen Roda JC als controlerende middenvelder speelde, is blij om terug te zijn bij Ajax. “Natuurlijk help ik jonge spelers waar ik kan. Dat heb ik altijd gedaan, misschien nu meer dan een aantal jaar geleden. Ik ben blij om terug te zijn in Amsterdam, mijn gezin heeft het goed, maar ik wil gewoon spelen. Ik moet ook gewoon gretig blijven.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/heitinga-kunnen-niet-twee-keer-verliezen-in-de-kuip/