Riedewald: “Ik heb een warm welkom gekregen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jairo Riedewald maakt tot dusver, in het nog prille seizoen, een zeer sterke indruk. Dit heeft erin geresulteerd dat de 18-jarige verdediger door bondscoach Danny Blind voor het eerst is opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal.

Bij het Nederlands elftal komt Riedewald een hoop bekende (ex-)Ajacieden tegen. Stuk voor stuk werden zij ook ooit voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal gehaald. “Ik heb een heel warm welkom gekregen van elke speler. Zij hebben ook dat begin gemaakt en weten hoe het is om er voor de eerste keer bij te zitten,” vertelt Riedewald in een interview met AjaxTV.

Een van die bekende Ajacieden is natuurlijk Kenny Tete. De twee jonge talenten doorliepen samen meerdere jeugdteams van Ajax en staan nu samen op het trainingsveld van Oranje. “Het is altijd lekker om zo’n iemand mee te nemen naar het Nederlands elftal. Het is voor hem ook de eerste keer, dus we kunnen met z’n tweeën goed ondervinden hoe het hier werkelijk is. Dat is altijd lekker, denk ik.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/riedewald-ik-heb-een-warm-welkom-gekregen/