Ronald over bestuurlijke strubbelingen: ‘Frank gaat een keer met zijn hand op tafel slaan’

Bron: ajaxfanzone.nl

De gevolgen die de bestuurlijke strubbelingen bij Ajax hebben zorgen ervoor dat de professionaliteit van de beleidsmakers zo langzamerhand van een vrij bedenkelijk niveau begint te worden. Volwassen mensen die niet meer met elkaar vergaderen, Johan Cruijff die vanuit Barcelona een groep mensen bij elkaar probeert te houden. “Krankzinnig! Cruijff wil Marc Overmars weg hebben en hij doet het op deze manier. Hij zou Overmars ook kunnen ontslaan via de Raad van Commissarissen, maar gooit met Ling nu een handgranaat naar binnen”, aldus Arno Vermeulen tijdens het tv-programma NOS Studio Voetbal.

Ronald de Boer vult aan: “Frank heeft heel duidelijk voor ogen hoe hij het wil hebben. Hij heeft nog nooit met zijn hand op tafel geslagen, maar dat gaat wel een keer gebeuren. We moeten afwachten. Misschien valt het mee. Ling heeft waarschijnlijk best kwaliteiten voor Ajax, maar ik begrijp niet dat het op deze manier wordt gespeeld”, aldus Ronald de Boer.

Bron: NOS

Likes(11)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/15/ronald-over-bestuurlijke-strubbelingen-frank-gaat-een-keer-met-zijn-hand-op-tafel-slaan/

Gegevens

Onderwerpen: Bestuur, RVC
Tags: Nieuws
Bestuursleden: Johan Cruijff