[Gerucht] Ajax op de tribune voor twee Griekse spelers

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Voor de Griekse halfgod Ajax zijn de prijzen verdeeld. Geen kampioenschap, geen beker en zelfs geen Johan Cruijff Schaal. Wel wist Ajax gisteren beslag te leggen op de tweede plaats. Het seizoen is eigenlijk voorbij. En Ajax oriënteert zich al duidelijk op het volgende seizoen.

Ajax lijkt zelfs te scouten in het land waar de Amsterdamse club haar naam aan te danken heeft. Volgens Greek Football waren eergisteren Ajax-scouts aanwezig bij de wedstrijd Panathinaikos – Skoda Xanthi (2-0). Ajax zou vooral de verrichtingen van Dimitrios Goutas en Nikolaos Karelis gevolgd hebben. Goutas is een 21-jarige verdediger en komt uit voor Xanthi. De 189 cm lange speler is Grieks jeugdinternational. Karelis is een 23-jarige spits en Grieks international en komt uit voor Panathinaikos (in 1971 de tegenstander van Ajax in de Europa Cup 1 finale). Beiden hebben nog een contract tot 2018 bij hun clubs.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/04/27/gerucht-ajax-op-de-tribune-voor-twee-griekse-spelers/

Gegevens