Fischer speelt uur én scoort voor Jong Ajax

Viktor Fischer heeft voor de tweede keer na zijn lange hamstringblessure weer minuten gemaakt. Nadat hij vorige week al een helft meespeelde bij Jong Ajax tegen De Graafschap, mocht de Deen dit keer met de beloftenploeg mee naar Dortmund. Daar wachtte Borussia Dortmund U-23 als tegenstander.

Dit keer mocht Fischer een uur meespelen met de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam. Daarin wist de aanvaller meteen het net te vinden. ‘Na een mooie aanval rondde hij technisch knap af’, zo meldt Ajax.nl over de goal van Fischer in het besloten oefenduel.

Jong Ajax wist uiteindelijk helaas niet te winnen. Na een 1-1 ruststand, kwam de wedstrijd het laatste kwartier pas echt los. Eerst bezorgde Marvin Höner de Ajacieden een 1-2 voorsprong, maar al snel keken ze ineens tegen een 4-2 achterstand aan. Uiteindelijk tekende Höner ook nog voor de 4-3.