Verse foto's Ajax A2 en winnend C1

Ajax A2 - FC Groningen A1 3-3Ajax kwam al snel op voorsprong, want na een scrimmage werkte Dani de Wit de bal binnen. Haast net zo snel zette Yassine Zakir namens de gasten uit Groningen de 1-1 op het scorebord. Het was een aantrekkelijk duel, maar vlak voor de rust kwam Ajax op een 1-2 achterstand. Groningen rondde een fraaie aanval prima af.

Na de rust kwam Ajax via Ezra Walian langszij. De sterke spits benutte een wat makkelijk gegeven pingel. Het lukte de ploeg echter niet deze stand in ieder geval vast te houden, want na een scherpe counter kwam Groningen op een knappe 2-3 voorsprong. In de slotfase kopte Kaj Sierhuis Ajax op 3-3, na een mooie vrije trap van James Efmorfidis.

Opstelling Ajax A2: Meendering, Mazraoui, Van Zweeden, Sidoel, Kurban, Sandler, Clement, Efmorfidis, Karlsson, de Wit, WalianWissels Ajax A2: Grim, Sierhuis, Zeefuik, Ooievaar

Doelpunten:1-0 07' Dani de Wit1-1 13' Yassine Zakir1-2 43' FC Groningen2-2 62' Ezra Walian (penalty)2-3 71' FC Groningen3-3 90' Kaj Sierhuis