Verlies B1; goal Van de Beek bij winnend A1

Ajax B1 - Sparta B1 1-2

Al vrij snel kwamen de gasten uit Rotterdam op voorsprong. Na zes minuten werd Ajax-doelman Joe van der Sar namelijk met een schuiver geklopt. Vlak voor de rust kreeg Ajax zijn eerste kans van de wedstrijd. Ché Nunnely was door de defensie gesneden, maar zijn inzet stuitte op de keeper van de tegenpartij. Hierna kreeg Matthijs de Ligt nog een mogelijkheid op de gelijkmaker, maar hij zag zijn poging voorlangs gaan. Tien minuten na de rust kwam Ajax door middel van een strafschop, die werd benut door Reda Boultam, op 1-1. De Amsterdamse talenten dolven echter alsnog het onderspit, doordat de Rotterdamse bezoekers zich laat in de wedstrijd naar een nieuwe voorsprong knokten. Omdat er bij Ajax B1 bar weinig lukte, bleef het bij 1-2. Sparta ontving in de slotfase nog een rode kaart.

Opstelling Ajax B1: Van der Sar; Zeefuik, Hoogenhout, Bakboord, Ooievaar (80' Kramer), Koks, De Ligt, Boultam, Nunnely, Lopez (60' Kaars) en KluivertWissels Ajax B1: Benninga, Flemming, Kaars, Kramer, Castillo en Te Duits

Doelpunten:7' Sparta 0-155' Reda Boultam 1-178' Sparta 1-2