Open sollicitatie Maduro bij Ajax: ‘Dat zou ik heel leuk vinden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hedwiges Maduro speelt momenteel bij PAOK Saloniki. De middenvelder ziet een terugkeer naar de Eredivisie, maar vooral zijn voormalige club Ajax, wel zitten. Ajax heeft de voorkeur, met name vanwege de speelstijl. “Ik ben opgegroeid bij Ajax en het zou ideaal zijn daar weer te gaan spelen. Dat zou ik heel leuk vinden”, laat de inmiddels 29-jarige Maduro via een open sollicitatie tegenover de NOS weten.

“Maar ik sta eigenlijk overal in Nederland open voor. Want het kan best zo zijn dat een terugkeer naar Ajax niet reëel is”, beseft hij zich. Bij Ajaxzet men voortaan vooral in op jonge, talentvolle spelers. Maduro debuteerde in het seizoen 2004/05 bij Ajax en speelde daar tot aan de winterstop van 2007/08. Op dat moment vertrok hij naar het Spaanse Valencia, waarna hij in 2012 de overstap naar Sevilla maakte. Inmiddels speelt hij bij PAOK Saloniki in Griekenland, maar denkt hij na over een terugkeer naar Nederland.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/01/07/open-sollicitatie-maduro-bij-ajax-dat-zou-ik-heel-leuk-vinden/