Ajax maakt het zich onnodig lastig tegen Heracles

Ajax heeft de wedstrijd tegen Heracles met 2-1 gewonnen. Na een razendsnelle goal van Milik zakten de Amsterdammers weg, maar scoorde voor rust nog wel een tweede doelpunt. De tweede helft was beduidend minder dan de eerste helft en werd onnodig spannend door een laat doelpunt van Heracles. Ten opzichte van het duel met FC Groningen was er een opvallende wissel in het team van Frank de Boer. In plaats van Kolbeinn Sigthorsson stond Arek Milik op de spitspositie. Reden hiervoor was dat Sigthorsson werd gespaard voor de wedstrijd van aankomende woensdag tegen Paris Saint-Germain. De wedstrijd begon geweldig voor […]