Anita: “Ik weet zeker dat Siem hier een succes wordt”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vurnon Anita speelt ondertussen al twee seizoenen bij Newcastle United en tot grote vreugde van Anita krijgt hij dit seizoen gezelschap van een andere ex-Ajacied namelijk Siem de Jong.

Bij Ajax speelden ze vaak samen in de jeugdopleiding en bij Ajax 1 pakten ze samen 2 kampioenschappen en 1 KNVB-Beker. Anita weet dus wat ze in Newcastle kunnen verwachten van de nieuwe aankoop De Jong. Anita: “Siem is een hele goede voetballer, met wie ik in elk team heb samengespeeld bij Ajax. We hebben ook samengespeeld in de vertegenwoordigende elftallen van de bond, dus ik ken hem goed. Het is een geweldige gozer en een hele goede speler en we hebben samen een paar prijzen gewonnen, dus ik ben blij dat hij erbij komt bij Newcastle. Ik weet zeker dat Siem hier een succes wordt. Zijn speelstijl past bij de Premier League, want hij is sterk en slim en scoort vrij gemakkelijk. Hij doorziet het spel ook goed. Vorig seizoen misten we aan het eind van de rit een stuk creativiteit en dat zal hij gaan leveren. Maar daarnaast is hij ook gewoon slim in de afronding voor het doel,” zegt Anita op de officiële clubwebsite.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/07/07/anita-ik-weet-zeker-dat-siem-hier-een-succes-wordt/