Blind: Ik blijf lekker bij Ajax

Bron: www.ajaxupdate.nl

Daley Blind won dit seizoen de landstitel en de Gouden Schoen, maar aan een transfer is hij nog niet toe. In gesprek met De Telegraaf geeft de middenvelder aan dat het heel gek moet lopen wil hij Ajax deze zomer verlaten.

“Ik blijf lekker bij Ajax, heb net bijgetekend en voel me hier thuis”, begint Blind in de ochtendkrant. Helemaal uitgesloten is een transfer echter ook niet. “Als er iets moois op mijn pad komt, zal ik zeker luisteren, maar de intentie is nog voor Ajax te blijven spelen. Ik schat die kans op 95 procent, want ik ben gelukkig in Amsterdam en zal ook na een goed WK niet zomaar weggaan. Het moet een heel mooie club zijn, wil ik Ajax verlaten.”

De Ajacied zou zich tijdens het WK welin de kijker kunnen spelen, want de kans is levensgroot dat Louis van Gaal hem opneemt in de definitieve selectie. “Ik meld me morgen bij het Nederlands elftal enga er zeker van genieten als ik mee mag naar Brazilië. Maar ik besef dat ik er in de eerste plaats ben om te presteren”, aldus de linkspoot, die zich weer helemaal lekker voelt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/05/blind-ik-blijf-lekker-bij-ajax/