Café Ajax Life editie 2014

Bron: www.ajaxlife.nl

Het landskampioenschap is mooi, maar er gebeurden de afgelopen tijd nog meer mooie dingen rond Ajax. Wat te denken van Café Ajax Life?!

Vrijdag 18 april stroomde de Amsterdamzaal in de Arena vol met bijna 500 Ajacieden. De supporters konden eerst het gras ruiken, daarna onder het genot van een biertje op de foto met een schaal en een beker. En een stukje verderop kon je een tattoo laten zetten of een potje fifa'en.

En dat was nog maar het voorprogramma. Toen iedereen op zijn plek zat of op de staantribune stond, was het tijd voor een talkshow onder leiding van Peter Heerschop. Hij ontving Daley Blind, Jasper Cillessen, Richard Witschge, Wim Jonk, Bryan Roy, Niklas Moisander bij hem aan tafel.

"Gaan we regelen," zei Roy over de terugkeer van het oude logo. Cillessen gaf aan in Nederland niet bij een andere topclub dan Ajax te willen keepen. En Heerschop bedacht voor Guus Meeuwis een nieuwe versie van het lied Brabant.

Dat lied ging zo van: "Het voetbal is slecht, het is niet meer normaal, en dan denk ik aan Mokum, want daar is de schaal." Wij zijn benieuwd wanneer Guus Meeuwis met deze versie te horen is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15575