Stem op de Ajacied van de tweede seizoenshelft!

Bron: www.ajaxlife.nl

Zomaar drie kanshebbers op een uitverkiezing.© ProShots

Als Ajacieden ergens goed in zijn, dan is het wel het geven van hun mening. De bezoekers van Ajaxlife.nl mogen de beste Ajacied van de tweede seizoenshelft aanwijzen. De uitslag wordt gebruikt voor de algemene verkiezing 'Ajacied van het Jaar'.

Dat we vragen wie jullie de beste Ajacied van de tweede seizoenshelft vinden, betekent dat er al een Ajaxspeler is uitverkozen voor de eerste seizoenshelft. Klopt, Daley Blind kreeg toen de meeste stemmen en kwam als koploper uit de winterstop.

De multifunctionele Ajacied, hij speelt inmiddels geregeld op het middenveld, verzamelde 37 procent van de stemmen. Blind bleef Davy Klaassen en Joël Veltman voor. Klaassen ontving 22 procent van de stemmen, Veltman kreeg met 21 procent net een streepje minder. Die uitslag is opgeslagen.

De nieuwe poll staat al enkele dagen online en daarom zijn er al de nodige stemmen uitgebracht. Wie nog niet heeft gestemd, raden we aan om dat snel te doen! Een miljoenmiljard keer stemmen heeft geen zin, want dat is allemaal getackeld. Er is een beveiliging ingebouwd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15436