Ajacied van het Jaar

Timber over zijn ontwikkeling en Talent van het Jaar verkiezing

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jurriën Timber kan terugkijken op een uitstekend jaar met Ajax. Niet alleen het team bereikte grote hoogtes, maar ook Timber maakte een stormachtige ontwikkeling door. De twintigjarige verdediger werd écht onbetwiste basisspeler bij Ajax, mocht zich melden bij het grote Oranje en werd afgelopen weekend ook uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij Ajax. Tegenover Ajax Life reflecteert Timber terug op zijn seizoen.

Ziyech verkozen tot Ajacied van het Jaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Hakim Ziyech is verkozen tot Ajacied van het Jaar. De middenvelder van Ajax kreeg volgens de Supportersvereniging van Ajax de meeste stemmen van de supporters over het hele seizoen gezien. 

De spelmaker speelde in zijn derde seizoen voor Ajax in totaal 49 officiële wedstrijden. In al die duels wist Ziyech 21 keer het net te vinden en gaf de linkspoot 24 assists. Ziyech won de Rinus Michels-trofee ook in 2018.

Nog een keer lijstjes waarin Ziyech bovenaan staat

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech is de man om wie alles draait, maar wint met Ajax geen prijs. © Ajax Images

We maakten al een rapport op van het Talent van het Jaar, dus dan blijft de Ajacied van het Jaar over. Na de cijfers van Matthijs de Ligt zoomen we nu in op getallen gekoppeld aan Hakim Ziyech, die waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax al heeft gespeeld.

Door Kevin Van Nunen

Pages

Subscribe to Ajacied van het Jaar