Veel interesse voor Ajacied Barakzai

Bron: www.ajaxshowtime.com

Barakzai kwam bij Ajax uit voor achtereenvolgend de C3, C2, C1, B2, B1, A2 en A1, maar dit jaar debuteerde hij niet namens Jong Ajax in het betaald voetbal. De aanvallende middenvelder, die ook als rechtsback of centrumverdediger uit de voeten kan, speelde alleen een paar oefenduels in het team van trainer Alfons Groenendijk.

Over een paar maanden loopt het contract van Barakzai af bij Ajax. Een aanbieding voor een nieuwe verbintenis heeft hij nog niet ontvangen van de Amsterdamse recordkampioen. De speler en zijn management oriënteren zich dus al voorzichtig op een transfer en aan belangstelling is er geen tekort.

Uit de Eredivisie is er interesse van Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk. In principe hoopt Barakzai dat een van de geïnteresseerde Eredivisieclubs concreet wordt. Blijkt dat niet het geval, dan is er reeds concrete interesse van onder meer FC Emmen uit de Jupiler League. Ook een stap naar de Zweedse of Noorse competitie behoort tot de mogelijkheden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/77604/veel-interesse-voor-bijna-transfervrije-barakzai.html