Klaassen: “Mogen dit niet meer weggeven”

Bron: ajax1.nl

Ajax lijkt af te stevenen op de vierde landstitel in vier seizoenen, maar de ploeg maakte het zichzelf onnodig moeilijk door zondag gelijk te spelen tegen SC Cambuur. De voorsprong op nummer twee Vitesse bedraagt zes punten, waardoor puntverlies in de resterende wedstrijden dodelijk kan zijn. Davy Klaassen heeft een verklaring voor het mindere spel van hemzelf en zijn ploeg.

“We hebben een paar zware weken gehad dus de vermoeidheid speelt ook een rol. We hebben de afgelopen weken steeds midweeks gespeeld en dat is wel een aanslag op je lichaam”, vertelt hij voor de camera van Ajax TV. “Dat begin je dus wel te voelen, al moeten we dan alsnog beter spelen.”

Frank de Boer heeft waarschijnlijk mede door dat drukke schema de spelersgroep een paar dagen vrijaf gegeven. “We weten allemaal dat het beter moet en we hebben nu even een paar dagen om bij te komen. Daarna gaat het al snel weer richting NAC Breda. We moeten nu alles op alles zetten en mogen dit niet meer weggeven”, meent de blonde middenvelder dan ook.

NAC Breda – Ajax wordt zondag afgewerkt om 16.30.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/klaassen-mogen-dit-niet-meer-weggeven/