De Boer: “Domineren met goed voetbal”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer denkt dat ADO Den Haag met dezelfde instelling tegen Ajax speelt, als zijn team tegen FC Barcelona. Tijdens de wekelijkse persconferentie legde hij uit dat het duel veel emotionele lading heeft in de politieke hoofdstad van Nederland. “Deze wedstrijd leeft al weken voor ADO Den Haag. Dat is hetzelfde als we tegen FC Utrecht spelen. De supporters hitsen de spelers op,” blikte De Boer vooruit.

“Het wordt een heet middagje, maar we zijn erop voorbereid,” stelde de trainer. “Ik verwacht te domineren met goed voetbal, maar ook een gezonde dosis agressiviteit.” Met welke opstelling De Boer zondag gaat spelen is onduidelijk. Siem de Jong is bijna fit verklaard, maar is nog niet inzetbaar tegen ADO. Daarnaast zijn Sigthórsson en Boilesen ook afwezig, zij zullen over enkele weken weer fit zijn.

Ajax speelt zondag in Den Haag op kunstgras. De Boer geeft aan dat hij er geen hekel aan heeft. “Maar normaal gesproken ben ik altijd een voorstander van een goede grasmat. Ik denk dat een kunstgrasveld misschien wel het beste is voor ADO Den Haag, want dan heb je tenminste nog een goede mat. Je zult er de komende jaren veel minder klachten over horen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-domineren-met-goed-voetbal/