Joël Veltman: “Het is lekker om terug te zijn”

Bron: ajax1.nl

Joël Veltman maakte maandagavond zijn rentree bij Jong Ajax. De verdediger lag er twee maanden uit vanwege een scheurtje in de binnenband van zijn knie. Veltman scoorde zelfs nog tegen FC Volendam, maar zag zijn ploeg uiteindelijk met 2-3 verliezen.

Veltman zou eigenlijk een week eerder al meespelen tegen FC Eindhoven. “Ik ben er zeven weken uit geweest, maar op dat moment heb ik ‘nee’ gezegd”, zegt Veltman over de wedstrijd van vorig week. “Ik voelde me nog niet vrij in mijn hoofd en dat is wel belangrijk voor mij. Ik ken mijn lichaam”, geeft hij aan tegen De Telegraaf. Tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam dacht Veltman niet langer aan zijn knie, ook niet bij pittige duels. “Het is lekker om terug te zijn.”

De wedstrijd was nog geen tien minuten onderweg of de centrale verdediger kopte een corner van Tobias Sana binnen. “Er stond ineens Veltman op het scorebord. Heel leuk, want het komt niet vaak voor dat ik een doelpunt maak. Maar helaas hadden we er uiteindelijk niks aan. Daarom overheerst de teleurstelling”, laat hij optekenen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/joel-veltman-het-is-lekker-om-terug-te-zijn/