Ajax verliest punten door schlemielige penalty

Ajax heeft vanavond in extremis gelijk gespeeld tegen AC Milan. Het tegendoelpunt kwam tot stand door een schlemielige overtreding van invaller Van der Hoorn.

De eerste helft had Ajax veelvuldig balbezit zonder echt tot uitgespeelde kansen te komen. Fischer had een gevaarlijk schot en Milan zette er niets tegenover. De tweede helft was Milan sterker zonder ook veel kansen te scheppen. Balotelli schoot op de lat. Gelukkig kreeg Cillessen er nog een vinger tegenaan. Het venijn zat in de staart. Een doelpunt van Schone werd afgekeurd en even later kopte Denswil Ajax naar 1-0 uit een corner. De winst leek binnen maar Van der Hoorn hing weer aan het shirt van Balotelli die de penalty verzilverde in de 93-ste minuut. Teleurstelling alom bij Ajax.

Meer op ons forum over de wedstrijd: [CL] Ajax – AC Milan