Trainer Maarten Stekelenburg op stage bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Na alle transfergeruchten op de dinsdag is het weer eens tijd voor nieuws dat bevestigd is. Zo meldt Ajax op de website dat trainer Maarten Stekelenburg in het seizoen 2013-2014 stage gaat lopen bij het eerste elftal. Dit in het kader van de cursus Coach Betaald Voetbal. Stekelenburg was voorheen trainer van het Zuid-Afrikaanse Ajax Cape Town en was daar ook hoofd jeugdopleiding. Daarvoor liep Stekelenburg al op De Toekomst rond als jeugdtrainer.

“Het voelt voor mij een beetje als thuiskomen”, vertelt hij dan ook op de website van Ajax. “Er is in de loop der jaren natuurlijk het nodige veranderd bij Ajax, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Dat merkte ik toen ik de afgelopen weken een paar keer op De Toekomst was. Ik trof daar direct weer heel veel oude bekenden in alle geledingen van de club. Ik kijk ernaar uit om een heel seizoen mee te kijken bij het eerste elftal.”

Maarten Stekelenburg sluit 27 juni aan bij het eerste elftal van Ajax en zal drie dagen per week op het sportcomplex van Ajax zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/trainer-maarten-stekelenburg-op-stage-bij-ajax/