Viktor Fischer: “Meer doelpunten volgend seizoen”

Bron: ajax1.nl

Voor Viktor Fischer begon het seizoen niet goed. De aanvaller speelde mee tegen PSV in een strijd om de Johan Cruijff Schaal. Ajax verloor met 2-4, Fischer viel niet op en werd kort na rust gewisseld. Hoe snel het kan lopen met een talentvolle voetballer bewijst de Deen echter zelf. Met een belangrijk aandeel in het derde kampioenschap op rij werd Fischer gekroond tot talent van het jaar.

“Ik kan alleen maar blij zijn met mijn eerste seizoen bij Ajax”, geeft hij aan tegenover het Deense medium Politiken. “Ik ben basisspeler geworden en maakte tien doelpunten in de Eredivisie.” Naast die doelpunten maakte hij er ook nog twee in het bekertoernooi. Tegen ONS Sneek (0-2 winst) scoorde hij zelfs zijn eerste treffer in het eerste elftal van Ajax.

Het is echter nog niet goed genoeg volgens de Deense aanvaller zelf. “Komend seizoen wil ik meer goede en minder slechte wedstrijden spelen en daarnaast meer doelpunten maken.” Verdedigers in de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League, maak je borst maar nat.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/viktor-fischer-meer-doelpunten-volgend-seizoen/