Voorbeschouwing FC Twente-AJAX

Bron: www.afca.nl

Trainer Frank de Boer maakt het uw voorbeschouwer niet echt gemakkelijk: roept hij voor de bekerwedstrijd tegen AZ dat hij dit toernooi uiterst serieus neemt, blijkt bij aankomst in de Arena dat liefst zeven basisspelers (!) gespaard werden. Zo kregen de fans -die maar liefst 25 euro (vriendenprijs??) voor een kaartje moesten neerleggen- een duel tussen een veredeld tweede tegen een onwillige tegenstander te zien. Hoezo: we nemen het bekertoernooi serieus????

Het resultaat is bekend: ook de 2e prijs van het seizoen kunnen we op onze buik schrijven. Nu hoeven we ons alleen nog maar te richten op de competitie, met als volgende tegenstander FC Twente. De Tukkers hebben een roerige week achter de rug: nadat dit kalenderjaar nog niet werd gewonnen, hield trainer McLaren de eer aan zichzelf en hoopt men in Enschede nu op het alom bekende schokeffect.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-fc-twente-ajax-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-fc-twente-ajax-2