De Jong: “Niet iedereen had de power vandaag”

Bron: ajax1.nl

Siem de Jong viel de eerste helft in negatieve zin op. De middenvelder was niet duidelijk aanwezig in de wedstrijd en tot overmaat van ramp miste hij ook nog eens een penalty. “Normaal schiet ik hem altijd laag, maar ditmaal schoot ik hem ter hoogte van de keeper”, blikt de aanvoerder van Ajax terug. Daarna begon Ajax met voetballen, maar FC Groningen bleef druk houden op de defensie.

“FC Groningen zette veel druk in het begin. We wilden daar uit voetballen, maar we hadden niet de power om eruit te komen. Gelukkig scoren we dan de 1-0″, geeft De Jong aan. “Niet iedereen had de power om het verschil te maken”, geeft de middenvelder aan tegenover Eredivisie Live. Volgens de nummer tien van Ajax had dit ook wel te maken met de wedstrijd van dinsdag, tegen Real Madrid.

“Gelukkig winnen we de wedstrijd en hebben we de drie punten, maar we weten dat het beter moet”, beseft Siem de Jong zich. Volgende week speelt Ajax maar één keer. Zondag 16 december reist de ploeg af naar Tilburg voor een wedstrijd tegen Willem II, dat op dit moment zeventiende staat in de Eredivisie.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-jong-niet-iedereen-had-de-power-vandaag/