Danny Hoesen schrok van zijn onverwachte kans

Bron: ajax1.nl

Op het internet en de social media werd positief gesproken over Danny Hoesen na de wedstrijd Roda JC – Ajax. De spits werd eigenlijk gehaald voor na de winterstop, maar komt door blessures van bijvoorbeeld Kolbeinn Sigthórsson en Ryan Babel al eerder in aanmerking voor een basisplek in het elftal van Frank de Boer. Met Ajax TV blikte de spits terug op zijn wedstrijd:

“Ik was wel balvast en heb lekker mee kunnen voetballen”, aldus Hoesen, die voor het eerst een basisplek kreeg in het eerste elftal. Vlak voor zijn wissel in de tweede helft kreeg de spits een levensgrote kans. “Ik had toen al aardig de kramp in mijn kuiten zitten, maar ik moest die bal natuurlijk gewoon laag in de hoek schieten. Ik schrok een beetje van de kans.”

De volle negentig minuten voetballen zit er voor Hoesen nog niet in. Hij kwam deze zomer naar Amsterdam en volgt sindsdien een speciaal programma. Ook tegen Roda JC ging de Limburger eerder naar de kant. “Ik ben er uiteindelijk uitgegaan omdat ik last van mijn knieholte had, dat speelt al een week. Al komt het natuurlijk ook omdat ik lang geen hele wedstrijd heb gespeeld.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/danny-hoesen-schrok-van-zijn-onverwachte-kans/