UPDATE: “Janssen kan binnen enkele uren tekenen”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer heeft aan Theo Janssen laten weten dat hij niet bij de selectie zit tijdens het duel tegen NAC Breda. “Tot er duidelijkheid is tussen Ajax en Vitesse over een eventuele transfer zit ik niet bij de selectie, zo is me door mijn trainer Frank de Boer medegedeeld. Wat ik daarvan vind? Prima,” vertelde Janssen tegen Nu Sport. De woordvoerster van Vitesse, Esther Bal, spreekt over een afrondende fase.

Update 12:45Volgens Omroep Gelderland hebben Ajax en Vitesse een akkoord bereikt rondom Theo Janssen. Zij weten ook te melden dat de middenvelder een driejarig contract gaat tekenen in Arnhem. Daarna zal hij als jeugdtrainer aan de slag gaan bij de club. Alleen een overeenkomst tussen club en speler staan een transfer nog in de weg, weet interim-directeur Erwin Kasakowski van Vitesse.

Update 13:15Ajax-trainer Frank de Boer gaf tijdens het persmoment aan dat Theo Janssen binnen enkele uren kan gaan tekenen bij Vitesse. “Ik had Theo het liefst bij de selectie gehouden. Hij vond het moeilijk. Dit is de beste oplossing voor beide partijen”, vertelt de hoofdtrainer over de middenvelder.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/frank-de-boer-zet-janssen-uit-selectie/