Transfer Janssen nog lang niet rond

Bron: ajax1.nl

Met nog twee weken voor de boeg op de transfermarkt hebben Ajax, Vitesse en Theo Janssen nog ruimschoots de tijd om zaken te doen. Janssen lijkt dit seizoen vaker dan voorheen plaats te moeten nemen op de bank in Amsterdam, iets dat hij liever niet doet. Zijn jeugdliefde Vitesse haalt hem heel graag terug, maar niet ten koste van elk bedrag. Ajax op zijn beurt weet dat Frank de Boer zijn ervaren schakel eigenlijk niet kwijt wil.

Namens de landskampioen praat Marc Overmars met collega Ted van Leeuwen over de voortgang van de ‘Janssen-deal’. Het contact is echter niet heel intensief, stelt eerstgenoemde donderdag in het Algemeen Dagblad. “Vitesse heeft ons wel benaderd, we hebben geluisterd, er is over en weer wat contact geweest, maar we liggen ver uit elkaar”, aldus de directeur voetbalzaken.

Janssen debuteerde in 1998/99 in de hoofdmacht van Vitesse en vertrok medio 2008 naar FC Twente. Een jaar geleden tekende hij bij Ajax. Daar loopt zijn contract na dit seizoen ten einde, maar de Amsterdammers hebben de mogelijkheid een optie te lichten. Daarmee zou Janssen automatisch tot 2014 onder contract staan.

Tekst: Voetbalzone

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/transfer-janssen-nog-lang-niet-rond/