Heitinga wil ooit terugkeren bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Een terugkeer naar Ajax staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van verdediger John Heitinga. Wanneer dat gebeurt is echter ook voor de international nog een vraag.

Heitinga doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde in totaal liefst zeven seizoenen in de Amsterdamse hoofdmacht. Hoewel de verdediger momenteel uitkomt voor Everton, hoopt hij ooit in het shirt van zijn oude liefde te spelen. “Ik wil ooit weer terugkeren naar Ajax, daar ligt mijn hart”, zegt de Oranje-international in Voetbal International.

Wanneer de verdediger weer in de hoofdstad te bewonderen is, is echter nog even afwachten. “Het zit in de planning, maar ik vind het moeilijk om beloftes te maken. Omdat je nooit weet hoe het loopt. Zowel Ajax als ik moet er tegen die tijd een goed gevoel bij hebben. Met Klaas-Jan Huntelaar heb ik het er wel eens gehad om ooit samen terug te keren.”

Heitinga heeft inmiddels zijn derde seizoen bij Everton achter de rug. De stopper staat nog tot medio 2013 onder contract bij de club uit Liverpool. Everton heeft onlangs echter laten doorschemeren graag langer door te willen met de 28-jarige Nederlander.

Tekst: Goal.com

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/heitinga-wil-ooit-terugkeren-bij-ajax/