‘Bulykin gaat aflopend contract niet verlengen’

Bron: ajax1.nl

Het heeft er alle schijn van dat Dmitri Bulykin niet langer dan een seizoen bij Ajax zal spelen. De aanvaller beschikt over een aflopend contract in de hoofdstad en Frank de Boer liet eerder weten dat hij in mei nog met de Rus om tafel zou zitten. Zaakwaarnemer Andrei Golovash schept echter alvast duidelijkheid en benadrukt dat zijn cliënt geen nieuwe verbintenis zal gaan tekenen bij Ajax.

Volgens Golovash kan Ajax Bulykin niet bieden wat de aanvaller zoekt, namelijk een reële kans op het veroveren van een basisplaats. “Een nieuw contract is ook eigenlijk nooit de intentie geweest”, zei Golovash tegen Ria Novosti. “Frank de Boer zei wel dat hij dit wilde bespreken, maar wij zien het nut van een langer verblijf van Dmitri niet in. Hij heeft simpelweg niet genoeg gespeeld.”

Golovash voegt toe dat zijn cliënt reeds aanbiedingen van andere clubs bestudeerd. Deze week werd beweerd dat ADO Den Haag de spits zou willen terughalen, maar dat kan de zaakwaarnemer niet bevestigen of ontkennen. Bulykin deed in negentien competitiewedstrijden van Ajax mee en scoorde negen keer, waardoor hij toch een behoorlijk aandeel in de landstitel had.

Tekst: Voetbalzone

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bulykin-gaat-aflopend-contract-niet-verlengen/