Vertonghen: “We waren super gemotiveerd”

Bron: ajax1.nl

Jan Vertonghen was een tevreden aanvoerder na de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Heracles. Ajax beleefde een eenvoudige middag in de Amsterdam Arena, waar de tegenstander compleet onder de voet gelopen werd. De Belg put vertrouwen uit de prestatie. “We worden steeds sterker.”

“We waren super gemotiveerd, en het publiek stond fantastisch achter ons”, meldt Vertonghen aan Eredivisie Live. Ajax heeft de laatste tijd de stijgende lijn te pakken, en het gevoel binnen de selectie is dan ook goed. “We hebben vertrouwen en dat straalt er vanaf denk ik. Er komen jongens terug, en je voelt dat iedereen op het veld topfit is.”

Met de zes gescoorde doelpunten doet Ajax goede zaken wat betreft het doelsaldo. Vertonghen geeft aan dat dat ook meespeelde tijdens de wedstrijd. “Toen het 2-0 en 3-0 hebben we dat aangegeven op het veld, ja. Dit was er ook wel de wedstrijd voor.” Over de titelkansen blijft de verdediger voorzichtig. “We staan er wel goed op, maar blijven afhankelijk van AZ. Voor ons is de volgende wedstrijd tegen Heerenveen van levensbelang.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/vertonghen-we-waren-super-gemotiveerd/