“Het belangrijkste komt nog”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer was tevreden over de overwinning op Dinamo Zagreb. De Boer vond vooral de eerste 35 minuten van grote klasse. Hij hoopt dat ze de stijgende lijn die ze nu te pakken hebben door kunnen zetten.

“Ik vond vooral de eerste 35 minuten erg goed. We zetten toen constant goed druk en hadden binnen een seconde de bal weer terug. Misschien dat we de laatste tien minuten van de eerste helft wat minder druk zetten. In de tweede helft gingen zij iets anders spelen. Daar moesten wij aan wennen, we werden toen slordig en leden te veel balverlies. In die periode gaven we ook wat kleine kansjes weg en kregen zij meer balbezit. Daarna hebben we het weer goed opgepakt en een fantastische derde doelpunt gemaakt”, aldus het verslag van de wedstrijd van een opgeluchte Frank de Boer tegenover de camera’s van de NOS.

Ook De Boer was blij voor Van der Wiel. “Leuk voor Gregory dat hij de eerste goal maakt. Hij bleef erg goed kijken en schoot de bal bewust in de bovenhoek. De pass van Eriksen was natuurlijk ook schitterend.”

Vooruitblik

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/interview-de-boer/