“Er is bij ons nooit sprake geweest van een crisis”

Bron: ajax1.nl

Ajax-aanvoerder Jan Vertonghen was blij met de overwinning van vandaag op Roda JC. De Belg hoopt dat ze nu een reeks kunnen gaan neerzetten en laat weten dat er nooit sprake was van een crisis.

“We begonnen erg goed, scoorden ook snel. Daarna liep het een stuk minder. We vergaten vanuit achterin te voetballen en kozen veel te snel voor de diepte. Hierdoor kwamen we onder druk te staan met corners, vrije trappen en halve kansen van hun. De trainer was hier ook niet blij mee. De tweede goal was erg belangrijk. Voorin stonden we eigenlijk goed en wonnen we de duels. Christian Eriksen, Siem de Jong en Lorenzo Ebecilio (invaller) speelden erg sterk en wonnen veel duels”, liet de verdediger weten tegenover de camera’s van Eredivisie Live.

“Dat we de nul houden, is erg fijn voor het team. Nu moeten we een reeks neer proberen te zetten. Het is ook erg prettig dat twee concurrenten (FC Twente – PSV red.) nu tegen elkaar spelen. Zo kunnen we er weer bij komen te staan. Er is bij ons in ieder geval nooit sprake geweest van een crisis”, liet Vertonghen weten.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/er-bij-ons-nooit-sprake-geweest-van-een-crisis/