Piet Keizer: ‘Ajax loopt naast haar schoenen’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Voormalig profvoetballer Piet Keizer heeft een duidelijke mening over de huidige toestand bij Ajax. Volgens de geboren Amsterdammer staat de selectie van hoofdtrainer Frank de Boer niet met beide benen op de grond. Hij denkt dat de spelers te veel aan het zweven zijn.

“Nou, niet met beide benen op de grond. Ajax zweeft een beetje. Het is bekend dat de resultaten de stemming kleuren. Door pers en publiek wordt er al gauw een stemming van euforie gecreëerd. De resultaten waren wel positief, maar niet altijd overtuigend. Er komen belangrijke wedstrijden aan tegen AZ en Dinamo Zagreb. Die wedstrijden staan onder spanning. Als het straks fout gaat, zal de kritiek aanzwellen. Dan komt het commentaar weer los”, vertelt Keizer aan het AD.

De ex-voetballer was in het verleden vaak op jeugdcomplex De Toekomst te vinden, maar de laatste tijd is dat een stuk minder. “Ik heb me bewust afzijdig gehouden. Als je het ergens niet mee eens bent, moet je niet als een stoorzender rondlopen. Maar ik heb me altijd sterk gemaakt voor de komst van oud-spelers. Ik heb zelf Wim Jonk destijds benaderd”, besluit hij.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114466/Piet_Keizer___Ajax_loopt_naast_haar_schoenen_.html