Kolbeinn Sigthórsson nog steeds niet helemaal fit

Bron: ajax1.nl

Kolbeinn Sigthorsson lijkt nog niet helemaal honderd procent fit te zijn. De IJslandse spits kampt de laatste weken met een lichte spierblessure en lijkt nog steeds niet de 90 minuten vol te kunnen maken. Toch is Frank de Boer tevreden over zijn herstel: ”Het gaat de goede kant op.”

Hoewel Sigthorsson het bekerduel met VV Noordwijk nog aan zich voorbij moest laten gaan, stond de IJslandse spits tegen Real Madrid gewoon weer in de basis. In Madrid kon de aanvaller de volle 90 minuten volmaken.

Frank de Boer wil niet al teveel risico’s nemen met de spits, maar Sigthorsson is op de goede weg: ”Misschien is het spelen van een hele wedstrijd voor hem ook wel goed. Hoewel alles in goed overleg gaat met de medische staf,” aldus De Boer tijdens de persconferentie.

Nicolai Boilesen, Aras Özbiliz en Mats Rits zijn nog niet fit voor de wedstrijd tegen Groningen: ”Boilesen revalideert van een hamstringblessure”, aldus De Boer. ”Özbiliz gaat echter de goede kant op met zijn enkelblessure en ook Mats Rits verwacht ik binnenkort weer op het veld.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/kolbeinn-sigthorsson-nog-niet-helemaal-fit/