Mats Rits

Mats Wieffer, Guus Hiddink en Rinus Israel op verjaardagsfeest Willem van Hanegem, ben jij er ook bij?

Bron: www.ad.nl

Hij is op zich niet van de poespas, maar wie gezond en wel 80 wordt, moet dat vieren. Dus organiseert het AD, met instemming van de jarige zelf, op maandagavond 26 februari voor Willem van Hanegem en zijn fans een groot verjaardagsfeest in de Doelen in Rotterdam. Een rits aan kopstukken uit de voetbalwereld komt op visite. Er zijn nog enkele honderden kaarten verkrijgbaar.

Mats Wieffer, Guus Hiddink en Rinus Israel op verjaardagsfeest Willem van Hanegem

Bron: www.ad.nl

Hij is op zich niet van de poespas, maar wie gezond en wel 80 wordt, moet dat vieren. Dus organiseert het AD, met instemming van de jarige zelf, op maandagavond 26 februari voor Willem van Hanegem en zijn fans een groot verjaardagsfeest in de Doelen in Rotterdam. Een rits aan kopstukken uit de voetbalwereld komt op visite. Willems verjaardag is inmiddels uitverkocht.

Live De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de Klassieker tegen Feyenoord en daarin zal gewonnen moeten worden om de koppositie te pakken in de Eredivisie. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax-trainer John Heitinga vol branie voor Klassieker: ‘De zwakte van Feyenoord? Dat gaan jullie zondag zien’

Bron: www.ad.nl

John Heitinga leeft met veel vertrouwen toe naar zijn eerste Klassieker als trainer van Ajax. De jonge coach wil de rits van zeven zeges doortrekken, ook om de aartsrivaal van de koppositie te stoten. De zwakte van Feyenoord? ,,Dat gaan jullie zondag zien”, stelde Heitinga, voor wie de trainerspost bij Ajax naar meer smaakt, vol bravoure.

Ritsu Doan is gewild bij Mainz en andere clubs: PSV bepaalt hoge vraagprijs

Bron: www.ad.nl

PSV'er Ritsu Doan staat opnieuw in de belangstelling van het Duitse 1. FSV Mainz 05. Berichten dat er sprake zou zijn van een persoonlijk akkoord tussen hem en de nummer negen van de Bundesliga zijn echter totale onzin. Vorig jaar was al sprake van interesse en op dit moment heeft de situatie niet meer dan die status. Meerdere buitenlandse clubs volgen de nog maar 23-jarige creatieveling en hebben ook belangstelling om hem over te nemen.

Pages

Subscribe to Mats Rits