De Boer: “Voetballend de betere ploeg”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer was tevreden na de bijzondere kraker tegen PSV zondag. De Amsterdammers speelden gelijk tegen PSV, in het Philips Stadion werd het 2-2. “Als je twee keer op een achterstand komt en een punt weghaalt, dan doe je het niet slecht.” Al na twee minuten stond Ajax met 1-0 achter tegen de Eindhovenaren. “Na het doelpunt begreep ik het positiespel niet helemaal. Al hebben we de eerst helft gedomineerd en het positiespel ging aardig. Uiteindelijk maakten we terecht de 1-1″, aldus de trainer tegenover EredivisieLive.

De Boer vond zijn elftal voetballend de betere partij. “Ook de tweede helft kregen we weer de beste kans. Daarna hadden we even een black-out. We herpakten onszelf en waren feller, maar niet attent genoeg. Als je niet uitkijkt staan we binnen een minuut met twee goals achter.” Gelukkig maakte invaller Bulykin de 2-2. Een terechte uitslag, vindt de trainer. “Dmitry heeft zich vandaag bewezen, we hebben goede vervangers.”

De blessure van Tyton overschaduwde het winnen van een punt bij PSV. “Je vindt het heel erg voor Tyton. Dat gun je niemand. Ik hoop voor hem dat het net zo afloopt als Stekelenburg gisteren. Het was even een schrikmomentje.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-voetballend-de-betere-ploeg/