El Hamdaoui en Aissati verbannen uit kleedkamer

Bron: ajax1.nl

Mounir El Hamdaoui en Ismail Aissati maken al langer geen deel meer uit van het eerste elftal van Ajax, maar vanaf 1 september mogen ze ook niet meer in de kleedkamer van het eerste elftal komen. Ajax-trainer Frank de Boer wil alleen selectiespelers in de kleedkamer hebben.

Al sinds het begin van de voorbereiding zijn El Hamdaoui en Aissati niet meer welkom bij het eerste elftal en trainen ze met Jong Ajax mee. Vanaf heden mag het Marokkaanse tweetal zich dus ook niet meer vertonen in de kleedkamer van de eerste selectie waarmee de verbanning van de spelers compleet is. “Mounir en Ismail maken geen deel meer uit van de selectie en ik wil alleen maar selectiespelers in de kleedkamer zien”, aldus De Boer. Het tweetal zal zich voortaan dus tussen de beloften moeten omkleden.

Dat beide spelers wel zijn ingeschreven voor de Champions League moet volgens de coach van de Amsterdammers in het juiste perspectief worden gezien. “We mochten genoeg spelers opgeven om hem er ook tussen te zetten. Dat vind ik professioneel van de club. Als er een nieuwe trainer zou komen, die wel van hem wil gebruikmaken, kan dat.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/el-hamdaoui-en-aissati-verbannen-uit-kleedkamer/