Geoffrey Castillion onderweg naar RKC Waalwijk

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Geoffrey Castillion weet nog steeds niet wat er met hem gaat gebeuren. Van trainer Frank de Boer krijgt hij de kans om zich te bewijzen als tweede spits, achter Kolbeinn Sigthórsson. Echter heeft de oefenmeester hem nog geen uitsluitsel gegeven.

Castillion wil koste wat het kost bij de eerste selectie blijven. Een plaats in het tweede elftal ziet hij niet zitten en een verhuur is een optie als hij niet bij het eerste blijft. RKC Waalwijk ligt nog steeds op de loer om de talentvolle spits aan te trekken op tijdelijke basis. De Waalwijkers hebben in eerste instantie de gesprekken gestaakt, maar hebben nu aangegeven toch weer te willen praten.

Volgens het Algemeen Dagblad gaat RKC het komende maandag opnieuw proberen bij Ajax en de twintigjarige aanvalller. Waarschijnlijk zal De Boer voor die tijd duidelijkheid geven richtin Castillion over het verdere verloop van zijn seizoen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114253/Geoffrey_Castillion_onderweg_naar_RKC_Waalwijk.html