La Ling toch beschikbaar als algemeen directeur

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Na Marc Overmars leek gisteren ook Tscheu La Ling af te haken als mogelijke algemeen directeur van Ajax. Hij heeft nu echter laten weten dat hij bereid is het belang in AS Trencin af te stoten voor de functie bij Ajax.

Ling werd door Johan Cruijff naar voren geschoven en leek de belangrijkste kandidaat voor de vacante positie, zijn rol bij het Slowaakse AS Trencin zorgde echter voor problemen. Ling is eigenaar van Trencin en vanwege belangenverstrengeling is het dan niet toegestaan om bij een andere club aan de slag te gaan als directeur. Ling komt nu zelf echter met de oplossing.

De voormalig rechtsbuiten heeft de nieuwe raad van commissarissen van de Amsterdamse club laten weten dat hij niet direct negatief is over het afstoten van zijn belang bij de club uit Slowakije, meldt De Telegraaf. Daarmee zou het grootste probleem van belangenverstrengeling verholpen zijn en niets lijkt het directeurschap Ling nog in de weg te staan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114162/La_Ling_toch_beschikbaar_als_algemeen_directeur.html

Gegevens